Naar content Naar hoofdnavigatie
Nuons warmtebuffer in Diemen tijdens Gaypride 2017
Nuon/Foto Focus: Jack Tillmanns
Persberichten 4 augustus, 2017

Nuon-buffer warmt op voor Amsterdam Pride

Ter gelegenheid van de Amsterdam Pride verlicht Nuon deze dagen haar warmtebuffer in Diemen in de kleuren van de regenboog. De lichtshow is vanaf de A1, een van de belangrijkste wegen naar de hoofdstad, goed te zien.

Sinds maart dit jaar maakt Diemen deel uit van het netwerk van Regenbooggemeenten in Nederland – hiermee streeft de gemeente ernaar om de acceptatie, veiligheid en emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders te verbeteren. Wij zijn er dan ook trots op om met onze duurzame warmtebuffer vanuit gemeente Diemen de Amsterdam Pride te kunnen ondersteunen.

Om te laten zien dat Nuon midden in de samenleving staat én om duidelijk te maken dat je bij ons jezelf kunt zijn, steunt Nuon dit jaar wederom de Pride. Vrijheid en diversiteit moeten gevierd worden: energie voor iedereen! Het maakt niet uit hoe je geaard bent - voor Nuon zijn diversiteit en inclusie de gewoonste zaak van de wereld. De medewerkers van Nuon zijn al jaren actief op deze gebieden, onder andere met het lidmaatschap van Workplace Pride en het werkgelegenheidsprogramma Step2Work, maar ook met mentoringprogramma's als Giving Back en Opportunity in Bedrijf.

Bekijk ook

Ronald Stahli, derde van links, was namens Vattenfall aanwezig om het manifest te ondertekenen. Foto: Foto ID
Vattenfall/Foto ID
Persberichten
2018-11-10

Veel steun van Nederlandse organisaties voor SDG LGBTI Manifest

Donderdag 8 november stond Vattenfall met 14 andere organisaties (samen goed voor 335.000 ...

Persberichten
De overhandiging van de cheque aan COC-voorzitter Tanja Ineke. V.l.n.r.: Vinn de Jong (Nuon), Tanja Ineke (COC), Anne Wingelaar (Nuon) en Job Karstens (EVBox).
Nuon
Persberichten
2018-09-5

Regenbooglaadpalen brengen ruim € 3500 op

De kleurrijke "Power to the Heroes"-laadpalen werden met veel enthousiasme ontvangen door ...

Persberichten

Beeldbank

Download foto’s in onze beeldbank of via Flickr

Actueel

 

Beeldbank

 

Contact

Download list