Paulien Kuijer
Nuon
Persberichten 17 juli, 2017

Paulien Kuijer nieuwe HR-directeur Nuon

Bij Nuon is Paulien Kuijer in juli gestart als Director Industrial Relations Nederland en HR Country Manager Nederland. Zij maakt deel uit van de Nuon Management Board.

Als HR Country manager is ze verantwoordelijk voor specifiek Nederlandse HR-onderwerpen zoals borgen dat Nederlandse wet- en regelgeving op de juiste manier is toegepast binnen de HR-processen, stimuleren van employability, onderhandelen met de ondernemingsraad en bonden, toezien op de sociale projecten van Nuon en afstemming vinden met relevante belanghebbenden zowel intern als extern.

Hiervoor was ze Director van HR Direct binnen HR Services van Vattenfall met teams in Zweden, Duitsland en Nederland. Deze afdeling houdt zich vooral bezig met de ondersteunende HR-processen van de organisatie, zoals het beantwoorden van HR-gerelateerde vragen, salarisadministratie, trainingen en recruitment.

Paulien is in 2009 bij Nuon/Vattenfall begonnen als Management Trainee en heeft sindsdien diverse (management)posities binnen HR bekleed. Ze heeft aan de Vrije Universiteit van Amsterdam business administration gestudeerd met specialisatie HR.

Bekijk ook

Schuldenproblematiek
Nuon
Persberichten
2018-12-17

Almere, Nuon/Vattenfall en PLANgroep starten ‘Verlicht’

De gemeente Almere, energiebedrijf Nuon/Vattenfall en PLANgroep hebben afspraken gemaakt o...

Persberichten
Achtergronden
2018-12-14

Staal gebruikt als warmteopslag in Berlijn

Decentrale systemen en energie-opslag zijn belangrijke factoren in de energietransitie.

Achtergronden

Beeldbank

Download foto’s in onze beeldbank of via Flickr